Met samen circa 75 jaar operationele, onderzoeks- en advieservaring in de horecabranche vormen Thierry (Neuféglise), Leo (Fransen) en Ramon (van der Lans) de drijvende kracht achter Expertisecentrum Horeca. Wat ons verbindt? Kort samengevat:

• Een schier oneindige nieuwsgierigheid naar alles dat gebeurt in en rondom de branche en de bereidheid de 
  uitdaging aan te gaan dit te vertalen naar pasklare adviezen en acties voor ondernemers en beleidsmakers.
• Kwaliteit-kwaliteit-kwaliteit: geen rapport/advies gaat de deur uit zonder dat deze onze eigen toets der kritiek
  kan doorstaan. En de lat ligt hoog, zeer hoog.
• Rotsvast geloof in (permanente) educatie: om u als opdrachtgever op ieder moment in de tijd optimaal te
  kunnen bedienen bezoeken wij niet alleen heel veel bedrijven en houden we onze vakliteratuur bij, ook
  zoeken  wij regelmatig de schoolbanken op. Niet omdat het moet maar omdat wij anders simpelweg u
  niet het beste product of dienst kunnen leveren.

Bij Expertisecentrum Horeca werken alleen senior adviseurs aan uw opdrachten. Ervaring, kennis, regelmatige bijscholing en een zelf-kritische houding borgen onze kwaliteit. 

Leo heeft in 2017 een (Master of Science) opleiding Facility en Real Estate Management (University of Greenwich) afgerond en is als docent verbonden aan de Hotel Management School Maastricht. Leo houdt zich graag bezig met ondernemerschap, (strategische) veranderprocessen, haalbaarheidsonderzoeken, rendementsverbetertrajecten.

Thierry houdt zich vooral bezig met vraagstukken over waarde & schade. Hij heeft Business Valuation in Rotterdam (RSM) gestudeerd en de opleiding tot Gerechtelijk Deskundige in Leiden (Universiteit van Leiden) met succes afgerond. Hierdoor is hij de enige register valuator en Gerechtelijk Deskundige met een horecaspecialisatie. Thierry staat ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en het Landelijk register voor Gerechtelijk Deskundigen (LRGD). Beide instanties kennen een klachtenregeling en vereisen permanente educatie van leden/ingeschrevenen.

Ramon heeft een jarenlange achtergrond als financier van horecabedrijven. Met deze kennis weet hij als geen ander wat financiers nodig hebben in de beoordeling van financieringsvraagstukken en wat er op financieel gebied gebeurt in de horeca. Deze kennis zet hij onder ander in voor haalbaarheidsonderzoeken en de financieringsbegeleidingstrajecten die hij graag uitvoert.